JoM FRIENDZzz

Tuesday, April 14, 2009

Trip Ke Zoo...


one pict from ak ngan bebudak yg ak arrange masa kt Zoo..baru Siap Edit 1 jew..





hahahaha nie stiry nyew..
Best moment ngan bebudak tuisyen progam from SKALI. On 5hb April, hari to ak join trip gew zoo negara ngan bebudak n beberapa owg kawan sekerja yg lain u arrange activity bebudak ni kat zoo. Walaupun penat,jaga bebudak nie yg macm2 ragam yang x ley nk baca..Tapi ak tetap eppy...coz ni la kali pertama ak gew zoo negara..al maklumlah ak bkn owg KL, so around KL nyew tmpt jrang la ak gew..
so ngan ada nyew activity nie yang sudi invite ak as faccccyy...n jaga kerenah bebudak nie smua..dpt juga lah ak jejak kan kaki kt zoo negara..
hahahah
jakun gak lah ak...
tapi zoo negara x bnyak beza ngan zoo kat negeri lain..
hampir sama..but ak still eppy coz pertama kali pew cnaaaa..
hu3

harap2 dapat lagi la ak pew program jalan2 tmpat laen ngan bebudak ni..
hahahah
=)
rrr...lelebiy lak ak nie...
daaaa

3 comments on "Trip Ke Zoo..."

Ahmad Zulfadhli Zulkefli on May 21, 2009 at 4:59 AM said...

Dengar cite mast tarik muke dengan budak2 ni eh... Biasalah budak2... Ana guru tuisyen depa, ana tau la peel depa.. =)

Tirosina Calcium on May 24, 2009 at 6:01 PM said...

tanz ngan kutukan to..
mana awk dengan pon mastx taw..
so jgn nk judge owg lain la ...
apa2 pon tanz...

Ahmad Zulfadhli Zulkefli on May 26, 2009 at 3:39 AM said...

Tak kutuk..Fasi2 program tu yg cite kat zul.. Zul dengar jelah.. Jangan la asyik nk marah je.. Cbe layan Zul dgn baek mcm mne mast lyn kwn2 mast yg laen..pls mast.. =)

 

TiRo PageS © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men